July 20, 2012

Werklandschap EET na Utrecht Manifest

Op 4 juli sloot het Werkoord voorlopig haar deuren. Hiermee is Utrecht manifest NO.4 afgelopen. De projecten die bij werklandschap EET ontwikkeld zijn gaan echter door. Zo kunt u de Desktoop van Nienke Sybrandy bezoeken in Het Tijdelijk Museum in Amsterdam van 28 juni tot eind september.

Foto Matthijs Immink

link Het Tijdelijk Museum

De Utrechtse Spoorpunt Express, de Pestohalte en de Voedselconvertors zullen ingezet worden tijdens het Oogstdiner op het Rotterdamse Oogstfestival op vrijdag 21 september van 18.30 tot 23.00 uur.
Het is de prelude op het Oogstfestival die dit jaar in het teken staat van melk, honing en overdaad. Het Oogstdiner wordt door de deelnemende gasten 'eigengemaakt' in werktuigen van werklandschap EET.

site Rotterdamse Oogst

De Voedselconvertors, de Utrechtse Spoorpunt Express en de Desktoop zullen waarschijnlijk ook deelnemen aan de Dutch Design Week in oktober 2012. Zodra er meer bekend is wordt het op deze site vermeld.

link Dutch Design Week

September 7, 2012

Rotterdamse Oogstdiner

Iets minder lui, maar wel lekker!
Op de vrijdagavond schuiven we waar aan tafel voor het Rotterdamse Oogstdiner. Hoewel aanschuiven? Niet voordat u de handen uit de mouwen steekt. Want het Oogstdiner wordt dit jaar voor een groot gedeelte 'eigengemaakt': bij de mensen thuis en op het Heemraadpslein, in de wel heel bijzondere 'designkeukens' van werklandschap EET. De Utrechtse Spoorpunt Express, de Pestohalte en de Voedselconvertors worden worden ingezet tijdens het diner. Samen met de overdadige regionale oogst natuurlijk: van het land en uit onze wateren!

Datum: vrijdag 21 september
Tijd: 17:00 - 23:00 uur
plaats: Heemraadsplein, Rotterdam

September 17, 2012

Het Oogstdiner: Niet lui, wel lekker!

Haal uw mooiste bord tevoorschijn en poets het bestek vast op. Want het is tijd voor weer een heel bijzonder feestje. Voor de vijfde keer organiseren we als prelude op het festival een Oogstdiner. Onder het motto Geen lui-wel-lekker-land! hebben we een mooi menu samengesteld. Op vrijdagavond 21 september gaan we niet alleen samen dineren, maar zorgen we ook voor elkaar: we gaan samen lekker koken! Lees er meer over in deze nieuwsbrief.

Meteen reserveren kan ook, via dit formulier. Wees er snel bij, want vol=vol!

Wanneer: Vrijdag 21 september 18:00 - 23:00
Waar: Heemraadsplein, Rotterdam
€ 32,50 per persoon, inclusief welkomstdrankje

Ester van de Wiel, Utrecht Manifest, Werklandschap EET