May 3, 2012

Rotsoordbier proeven

Tijdens de opening konden de 2 verschillende rotsoordbieren geproefd worden. De reacties waren hoopgevend. Henriëtte Waal heeft daarvoor haar 'Home-brew-bar, de Ontnuchtering' naar Werkoord gebracht. Het bier is ook te proeven op 11, 12, 20 en 25 mei.

Het bier dat gebrouwen is in de Boomgaard van Nieuw Rotsoord: de Honingtripel. Op het etiket staan de twee thuisbrouwers die op 3 maart meegebrouwen hebben.

Voorraad Rotsoordbier in het 'Antwoordenmagazijn' van Werkoord.

Rotsoordbier 2, Espresso Stout. Door vader en zoon Banus gebrouwen in de wasstraat van Tamoil op 10 maart. Het bier is nog niet helemaal rijp. De koolzuur moet zich de komende weken nog verder ontwikkelen. De koffie van restaurant LE:EN is goed te proeven. Je zou bijna denken een biertje voor bij het ontbijt.

Ester van de Wiel, Utrecht Manifest, Werklandschap EET

more from similar articles: