April 23, 2012

Pestohalte

De nieuwe werker is snel en slow tegelijk. Werk en vrije tijd lopen steeds vaker door elkaar heen. Een snelle, maar bewust gekozen maaltijd komt er tussendoor: het snelle slowfood. Biologisch geproduceerde verse ingrediënten op een dik belegd broodje, in plaats van fastfood en de zelf gesmeerde boterham. De pestohalte laat zien hoe slowfood toch snel kan zijn. Neem de tijd om zelf pesto's te maken met allerlei soorten kruiden uit de vensterbank, moestuin of uit het wild, dan heb je de rest van de week een snelle voedzame maaltijd. De houdbaarheidsdatum van zelfgemaakte pesto is één werkweek. De Pestohalte staat in mei op pluk- en pauzeplekken in Utrecht.

De Pestohalte in aanbouw. In samenwerking met: Jozef Bertens en de koks Edwin Flores, Eric Miete en Caroline Zeevat.

Deel van de keuken van de Pestohalte.

Waar en Wanneer: Vaste standplaats is in de boomgaard van Kinderboerderij Nieuw Rotsoord, Briljantlaan 101, Utrecht. Alle middagen van 13.00 tot 17.00 uur geopend.

Ester van de Wiel, Utrecht Manifest, Werklandschap EET

more from similar articles: